Welcome guest, please Login or Register
forgot password?

Forum

Reposition camera using plan view

21 October 2014 02:25 pm

Dustin T.

  • Newbie
  • *
  • Total Posts: 4
When repositioning the camera using the plan view feature the camera comes in at +0' elevation instead of +6' elevation meaning that the camera is placed in my floor!
 
22 October 2014 02:34 am

Alexey Zuev

  • Administrator
  • *****
  • Total Posts: 238
Hi Dustin,

This is an open problem. This is bad for general levels, but sometimes there are levels that lie between floors and host pipes, electricity layers, etc. In this case adding 6' offset will make a level completely irrelevant. In the Editor you can go to Tools -> Levels and add this 6' offset manually for each level.

In your opinion, how should we solve this problem?

Thank you.
 
22 October 2014 02:54 pm

Dustin T.

  • Newbie
  • *
  • Total Posts: 4
If I am using the plan view to place the camera I am exclusively using the main building levels and not any secondary levels. Perhaps you could include an option in the plan viewer that will place the camera at a specified height above the level. That way one could set this value to 0' or 6' depending on the circumstance.
 
23 October 2014 02:10 am

Alexey Zuev

  • Administrator
  • *****
  • Total Posts: 238
Thanks a lot for the feedback, Dustin!

We will consider your thoughts for our development.